Gerard Duelo al debat sobre el sector de la construcció del Mundo Catalunya

08
May 2019

Gerard Duelo al debat sobre el sector de la construcció del Mundo Catalunya

Avui a les 10 del matí Gerard Duelo, president del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona i Província, assisteix al debat organitzat pel Mundo Catalunya sobre les claus del sector de la construcció, on parlarà en especial sobre la situació de l’habitatge social dins de l’evolució del sector. 

En aquest debat es posaran sobre la taula diversos punts com el creixement del sector de la construcció en referència a la rehabilitació i l’edificació residencial, el parc d’habitatge provinent de la crisi econòmica, la disponibilitat de sòl a les grans ciutats, l’efecte dels populismes com la polèmica normativa del 30%, l’actual situació del mercat de lloguer i la seva regulació, les perspectives de l’edificació no residencial o el mercat financer i els fons d’inversió. 

El president del COAPI Barcelona estarà acompanyat per personalitats com Lluís Marsà, president de l’Associació de Promotors i Constructors d’Edificis de Catalunya (APCE); Joaquim Llansó, president de la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya (CCOC); Lluís Hernández de Cabanyes, president de Renta Corporación o Anna Vallés, presidenta de Sorigué i de Construmat.

Etiquetes:

    Artícles relacionats
    Deixa un comentari

    Deixar un comentari