New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Aula de formació

IMMOSCÒPIA

IMMOSCÒPIA és l’espai de trobada i reflexió del sector immobiliari del col·lectiu API i té com a objectiu facilitar coneixements, eines i recursos lady of fortune mobile grand parker per tal de prestigiar el sector immobiliari i afavorir l’actuació excel·lent dels
professionals, amb l’objectiu de millorar el servei proporcionat a la societat.

Àrees d’actuació:

FORMACIÓ
L’oferta formativa contempla itineraris formatius per als diferents rols professionals del sector (agent, director d’oficina o gerent, coordinador, venedor, captador o administratiu) i mòduls independents per a l’actualització de coneixements o per a l’adquisició de noves competències.

D’altra banda, es realitzen sessions formatives gratuïtes d’interès general.

PUBLICACIONS
Des de l’any 2012, API edita la seva revista quadrimestral IMMOSCÒPIA. Reconeguts experts hi han publicat articles i informes sobre les tendències que afecten el sector immobiliari.A més, tots els nostres membres reben via correu electrònic de manera setmanal un recull de premsa del sector immobiliari.

ESDEVENIMENTS
El col·lectiu API disposa dels seus propis esdeveniments i congressos:
· La TRIBUNA IMMOSCÒPIA és una taula rodona lady of fortune mobile grand parker gratuïta que es realitza el primer trimestre de cada any i que reuneix diferents especialistes del sector per debatre les expectatives del mercat per a l’any en curs.
· El FÒRUM IMMOSCÒPIA s’ha convertit ja en un dels grans esdeveniments immobiliaris de l’any. Un congrés on hi participen ponents destacats en l’àmbit nacional i internacional i que aporta un programa amb sessions sobre temàtiques immobiliàries.

Trobaràs tota la informació a immoscopia.com