New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Informació de serveis oferts

REGISTRE AICAT

Et tramitem la inscripció en el Registre d’Agents Immobiliaris de la Generalitat de Catalunya. A més, et facilitem la cobertura d’assegurances i la formació (a través d’IMMOSCÒPIA FORMACIÓ) imprescindibles perquè puguis complir tots els requisits sol·licitats per l’Administració per a l’exercici de l’activitat immobiliària a Catalunya.

ASSEGURANCES OBLIGATÒRIES

T’oferim les nostres pòlisses col·lectives de responsabilitat civil i de caució, incloses en la quota mensual i obligatòries per a poder exercir l’activitat d’agent immobiliari a Catalunya, segons marca la regulació vigent.

ASSESSORAMENT JURÍDIC, FISCAL I LABORAL

Tens a la teva disposició un servei d’assessorament jurídic, fiscal i laboral gratuït perquè puguis resoldre els teus dubtes i els dels teus clients.

DOCUMENTACIÓ PROFESSIONAL

Disposes de models d’impresos, formularis, contractes i, en general, de tot tipus de documents professionals adaptats a la normativa vigent i necessaris per al teu treball diari.

PRESENTACIÓ D’IMPOSTOS ONLINE

Si vols, realitzem les gestions oportunes perquè puguis presentar telemàticament impostos a compte dels teus clients a l’AEAT (Agencia Tributaria), a l’ATC (Agència Tributària de Catalunya) i a la Hisenda municipal de l’Ajuntament de Barcelona. 

GHESTIA

El temps és diners. Això ho saps bé. Per això, t’interessa Ghestia. Ghestia és el CRM de gestió immobiliària específic del col·lectiu API i et permet automatitzar tasques, reduir costos i resoldre les teves necessitats diàries.

· Gestiona la teva cartera d’immobles.

· Gestiona les necessitats dels teus clients.

· Creua l’oferta amb la demanda.

· Gestiona l’agenda de visites.

· Publica als principals portals immobiliaris.

· Comparteix els teus immobles amb qui vulguis.

· Fes els grups que tu vulguis.

 INMOSERVICES

Demanar informació sobre un llogater o conèixer la solvència d’un possible comprador pot ser realment enutjós. Per això, amb Inmoservices la teva vida serà més fàcil, ja que una única eina integra solucions per a molts dels teus problemes.

SOLUCIONS PER AL LLOGUER

· Coneix la solvència d’un inquilí.

· Consulta si un possible llogater té deutes d’altres lloguers.

· Inscriu un inquilí morós al FIM (Fitxer de Llogaters Morosos).

SOLUCIONS PER A LA COMPRAVENDA

· Coneix la solvència d’un possible comprador.

· Sol·licita un informe de valoració immobiliària.

· Adapta la teva cartelleria a digital.

· Capta nous pisos de particulars.

SOLUCIONS PER A LES TEVES VALORACIONS – MVI

· Crea informes de valoracions amb el segell del Col·legi de Registradors d’Espanya per lliurar als teus clients, amb l’eina MVI (Mòdul de Valoracions Immobiliàries).

SOLUCIONS JURÍDIQUES

· Accedeix a una potent base de dades jurídica per consultar les normatives que t’afecten.

 APISHOP

Apishop és la botiga online dels API. Un únic lloc on trobaràs tots els productes i serveis que necessita el teu negoci immobiliari en el seu dia a dia a preus molt competitius.

SERVEIS

· Certificats d’eficiència energètica.

· Cèdules d’habitabilitat.

· Inspeccions tècniques d’edificis.

· Servei de fotografia i vídeo professional.

· Plànols professionals d’immobles.

· Taxacions hipotecàries.

· Serveis legals.

· Cartelleria digital.

· Serveis antiocupes.

 IMPREAPI

Impreapi és una impremta online especialitzada en els productes que el teu negoci immobiliari necessita. Et permet encarregar un flyer per realitzar farming al teu barri o guies del venedor per fer captació, per exemple, en temps rècord i a preus molt interessants.

· Personalitza i imprimeix materials comercials.

· Encarrega les teves targetes, flyers, díptics, guies del comprador o venedor

i tot tipus de documents amb el teu logo i colors corporatius personalitzats.

· Objectes de marxandatge per a la teva agència.

 MARCA API

El terme API és una marca col·lectiva registrada que identifica els agents que formen part d’API – Col·legis i Associació d’Agents Immobiliaris i que subscriuen el nostre codi ètic. Cap agent que estigui fora del col·lectiu pot fer servir la marca API i, per això, ens encarreguem de defensar-la, protegir-la i fer-la créixer perquè sigui el referent de bones pràctiques i de control en el sector immobiliari.

La marca API, present en mitjans de comunicació, publicitat institucional i en la societat en general, ajudarà els consumidors a identificar-te.

IMMOSCÒPIA
IMMOSCÒPIA és l’espai de trobada i reflexió del sector immobiliari del col·lectiu API i té com a objectiu facilitar coneixements, eines i recursos per tal de prestigiar el sector immobiliari i afavorir l’actuació excel·lent dels professionals, amb l’objectiu de millorar el servei proporcionat a la societat.

Àrees d’actuació:

FORMACIÓ
L’oferta formativa contempla itineraris formatius per als diferents rols professionals del sector (agent, director d’oficina o gerent, coordinador, venedor, captador o administratiu) i mòduls independents per a l’actualització de coneixements o per a l’adquisició de noves competències.
D’altra banda, es realitzen sessions formatives gratuïtes d’interès general.

PUBLICACIONS
Des de l’any 2012, API edita la seva revista quadrimestral IMMOSCÒPIA. Reconeguts experts hi han publicat articles i informes sobre les tendències que afecten el sector immobiliari. A més, tots els nostres membres reben via correu electrònic de manera setmanal un recull de premsa del sector immobiliari.

ESDEVENIMENTS
El col·lectiu API disposa dels seus propis esdeveniments i congressos:
· La TRIBUNA IMMOSCÒPIA és una taula rodona gratuïta que es realitza el primer trimestre de cada any i que reuneix diferents especialistes del sector per debatre les expectatives del mercat per a l’any en curs.
· El FÒRUM IMMOSCÒPIA s’ha convertit ja en un dels grans esdeveniments immobiliaris de l’any. Un congrés on hi participen ponents destacats en l’àmbit nacional i internacional i que aporta un programa amb sessions sobre temàtiques immobiliàries.

CAMPANYA DE RETOLACIÓ SUBVENCIONADA
En el món del màrqueting dues bones marques juntes no sumen, es multipliquen. La imatge de la teva agència al costat de la imatge de la xarxa d’agents immobiliaris més gran de Catalunya et potencia. Juntes perquè el consumidor t’identifiqui com a un API i et diferenciï dels altres operadors.
Per això, pots sumar-te a la campanya de subvenció de retolació i afegir-te a les més de 650 agències retolades API a Catalunya.

CORREU ELECTRÒNIC @API.CAT
Disposaràs d’una adreça de correu electrònic que t’identifica com a membre del col·lectiu API.

PRESÈNCIA A FIRES IMMOBILIÀRIES
Des dels seus inicis, estem presents a la fira immobiliària més important de Catalunya: Barcelona Meeting Point (BMP), on disposem d’un estand i des d’on organitzem actes i conferències professionals, públiques i privades.
També estem presents en d’altres fires locals d’interès del nostre país i hem impulsat Inmotecnia Rent, el primer esdeveniment de tecnologia immobiliària d’Espanya.

INMOCREDIT
Ofereix al teu client una via de finançament alternativa, comptant amb l’assessorament continu d’un agent que està totalment desvinculat dels interessos de les entitats bancàries. Això et permetrà tancar més operacions sense cap cost afegit, a més de fidelitzar els teus clients.

TORN DE VALORACIONS
Forma part del torn de valoracions i peritatges, que et permetrà ser designat com a perit judicial o bé per a la realització de qualsevol de les valoracions / peritatges que ens sol·liciten els particulars o els tribunals.

INMOSEGUR
Els consumidors necessiten seguretat i confiança en el teu negoci.
Mostra als teus clients el valor afegit que suposa treballar amb un professional com tu oferint assegurances immobiliàries sense necessitat d’estar lligat a una asseguradora i a les seves exigències comercials.

API.CAT
Api.cat és el portal immobiliari professional on només publiquen els API.
Més enllà de pisos i cases, el consumidor també hi troba el coneixement, la professionalitat i la garantia dels membres del nostre col·lectiu.
· Gratuït per als membres del col·lectiu API.
· Més visibilitat de la teva agència.
· Més de 100.000 contactes (2017).

APIALIA
Les Apialia són les agrupacions comercials immobiliàries del col·lectiu API, però no són MLS. La seva fórmula de col·laboració va molt més enllà d’una base de dades compartida i et proporciona totes les eines i assessorament perquè puguis vendre més (en règim d’exclusiva compartida) i perquè puguis satisfer totes les necessitats dels teus clients.
· Gestor immobiliari especial (Ghestia).
· Portal online immobiliari propi.
· Intranet de serveis operatius exclusiva per agrupació.
· Coaching personalitzat.
· Formació periòdica de màrqueting immobiliari.
· Sessions de networking.
· Administració i assessorament jurídic.
Aquest sistema ha permès que més de 300 API, fins al moment, hagin augmentat exponencialment les seves operacions compartides de venda o compra.

 

 

Més informació